Pagina noastră de facebook a depășit aseară o mie de like-uri. Este un moment important pentru noi, deoarece ne dăm seama din ce în ce mai mult că eforturile de până acum n-au fost fără efect. Faptul că am reușit cumva să atragem atâția oameni alături de noi ne dă încredere pentru viitor. Am început acest drum acum trei luni și, ajunși în punctul ăsta, realizăm că procentul nostru de credibilitate a crescut, așa cum ne-am și propus de altfel de la bun început, încet dar sigur.

Am avut vreo două momente ceva mai accelerate (mulțumim www.hyperliteratura.ro) când contorul care înregistra adeziunile voastre aproape că a fost dat peste cap. În rest, am fost campionii constanței. Contentul nostru s-a mărit zilnic și am încercat să-l adaptăm preferințelor voastre. Zilele mai puțin bune au fost repede înlocuite cu zile în care ați fost lângă noi în număr foarte mare. Vă mulțumim pentru asta și sperăm că vom fi în continuare din ce în ce mai buni. www.omiedesemne.ro a început să devină o platformă vizibilă. Ce va fi mai departe depinde în egală măsură de voi și de noi. Suntem convinși că va fi numai de bine.

gelu diaconu
https://www.facebook.com/omiedesemne/

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.