Serviciul de stare civilă al Sectorului 4 din strada Gramont nr. 26 a devenit aproape imponderabil datorită numărului mare de poeți prezenți la un eveniment foarte important din viața acestor doi oameni frumoși care au decis astăzi să-și unească destinele: Anastasia Gavrilovici și Claudiu Komartin.

S-ar fi zis că, pentru aproximativ două ore, Tramvaiul 26 s-a mutat în curtea instituției mai sus amintite, pentru o ediție specială a Institutului Blecher. Sarcina fotoreporterului www.omiedesemne.ro prezent la eveniment a fost una destul de dificilă fiindcă, așa cum se cunoaște, poeții sunt destul de instabili și au tendința de a se dematerializa în condiții speciale. Unii, datorită emoțiilor intense – o știm de la Radu Vancu – pot deveni chiar transparenți.

Cu toate astea și în ciuda capriciilor vremii – atmosfera a fost rece și destul de cenușie din cauza norilor, însă a fost încălzită de cei care au ținut să fie prezenți la eveniment – fotoreporterul s-a străduit să prindă cât mai mulți poeți în cadru. N-o să-i mai numim, fiindcă suntem siguri că îi veți recunoaște. O să ne concentrăm, așa cum se cuvine, asupra protagoniștilor acestui frumos eveniment, Anastasia Gavrilovici și Claudiu Komartin. Le urăm și noi, echipa de la www.omiedesemne.ro, multe împliniri și „Casă de piatră”!

Foto credit: Gelu Diaconu

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.