Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie – Activity organizează ZIUA FAMILIEI ACTIVE pe 16 septembrie 2023 la Roaba de Cultură by Green Revolution, spațiu de evenimente în aer liber aflat în parcul Regele Mihai I al României (fostul Herăstrău) – Zona Pescăruș, între orele 10.00 – 19.00. Evenimentul va fi moderat de Teo Magic Show, actor și entertainer, și va găzdui numeroase activități de relaxare și momente artistice pentru întreaga familie. Intrarea este gratuită.

Copiii vor putea participa pe tot parcursul zilei la ateliere creative de face painting, igienă dentară, arte plastice, activități în aer liber, demonstrații de rugby sau momente de magie. De asemenea, echipa Activity a pregătit și câteva activități pentru părinții participanți.

„Suntem la a treia ediție Ziua Familiei Active, un proiect care a luat naștere într-o perioadă tulbure, pandemia, și care demonstrează cât de importante sunt conexiunea și socializarea indiferent de vremurile pe care le trăim. Așa cum s-a întâmplat în edițiile precedente, ne propunem să le oferim atât copiilor, cât și familiilor, indiferent că sunt părinți, bunici, unchi sau mătuși, o zi de relaxare în care nu vor lipsi surprizele. De asemenea, ne dorim ca prin momentele pregătite, participanții să înțeleagă mai bine provocările copiilor cu autism și de ce este importantă susținerea lor”, spune Andrei Ionel Mocanu, psiholog cognitiv – comportamental, fondator și președintele Asociației Activity.

Programul ZILEI FAMILIEI ACTIVE include momente artistice cu soliști cunoscuți, show-uri de magie sau mișcare în aer liber, dar și momente de conștientizare privind provocările de integrare ale copiilor care suferă de autism în România. Urmăriți pagina dedicate evenimentului pe Facebook aici pentru a fi la curent cu programul și surprizele zilei.

ZIUA FAMILIEI ACTIVE este organizată în parteneriat cu Roaba de Cultură by Green Revolution (spațiu de evenimente din zona Pescăruș a parcului Regele Mihai I).

Printre invitații confirmați se numără: Maria Clara (participantă în cadrul show-ului TV „Românii au talent”), Miki ex K-pital, Alex Mica, Bogdan Olaru – solist și chitarist în trupa Walk on light, Clubul de dans Bonito Dance, Johanna Maria Baak (solistă), Anastasia Haiducu (solistă), Antonia Popescu (solistă), Petru Eduard Nae (solist), echipa Dream Management, Ateliere colorate – comunitate de arte pentru copii și adulți, Clubul de Rugby Grivița, Maria Țăranu (actriță), Clubul sportiv Aerostar Mădălina Barbu, Ștefan Cuculeanu (dansator profesionist), Diana Drumea (dansator profesionist).

Eveniment susținut de: Orbico Group, Zizin Apă Minerală, Mega Image, Junior & Family Dental Clinics, Editura Universitară, Dream Management, Librăria Sophia, Editura Bookstory.

Despre Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Copil și Familie – Activity

Asociația Activity a fost înființată în 2015 de trei tineri specialiști psihologi și pedagogi care au lucrat încă din timpul anilor de studiu în domeniul dezvoltării copiilor tipici și atipici. Misiunea organizației este de a oferi intervenții terapeutice și educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă a copiilor.

Website: www.asociatia-activity.ro

Despre Roaba de Cultură by Green Revolution

Roaba de Cultură este un proiect al Asociației Green Revolution. În același timp este raza de speranță pentru cei care vor să mai citească o carte, să vadă un spectacol sau un film bun, să facă sport sau să-și dezvolte hobby-uri noi în natură. Roaba de Cultură by Green Revolution este un proiect multifuncțional, o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber printr-un program variat. Oricine dorește să participe va fi întâmpinat de un spațiu prietenos pentru întreaga familie. Program și recomandări disponibile pe Facebook sau pe Instagram.

Pentru alte informații, vă rugăm să ne contactați pe e-mail: [email protected]

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.