Editura Litera ne propune noul roman semnat de Radu Aldulescu, „Drumu-i lung, căldura mare”, recent apărut în colecția Biblioteca de Proză Contemporană, care este coordonată de scriitoarea Doina Ruști. Este recomandarea www.omiedesemne.ro de astăzi.

Două confesiuni, două vieţi paralele, două personaje înainte de a se întâlni. O poveste de dragoste.

 „Radu Aldulescu este, nu am nicio îndoială, un scriitor canonic al literaturii noastre din ultimii treizeci de ani. Scrie cu o naturaleţe debordantă, cuceritoare, având o capacitate inepuizabilă de fabulaţie, o ușurință în a crea intrigi, profunzime epică şi legături subtile între personaje, păstrând densitatea tensiunii dramatice pentru fiecare scenă.“ Andrei Simuț

 Radu Aldulescu (n. 1954) este autorul romanelor  Sonata pentru acordeon (1993),  Amantul Colivăresei  (1995), Îngerul încălecat (1996), Istoria eroilor unui ținut de verdeață și răcoare (1997),  Cronicile  genocidului (2012). A fost recompensat cu numeroase premii, între care Premiul „Ion Creangă” al Academiei și Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneția, pentru scenariul filmului Terminus Paradis (r. Lucian Pintilie).

Cartea are 480 de pagini, costă 29,67 lei și poate fi comandată aici: https://bit.ly/2Zg97W8

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.