Carte pentru copii: Editura Paralela 45 ne propune colecția „Gusti și monștrii”, de Jaume Copons & Liliana Fortuny, din care fac parte volumele I („Bun venit domnule Condei!”) și II („Salvarea restaurantului Nautilus”), recent apărute în domeniul Literatură pentru copii & adolescenți. Traducere din limba spaniolă de Cătălina Constantinescu. Vârsta recomandată: +8 ani. Este recomandarea www.omiedesemne.ro de astăzi.

„Salut! Sunt GUSTI PIANOLA. Tu nu ai de unde să știi, dar mai devreme sau mai târziu trebuia să ne împrietenim. Până nu demult, eu eram un copil destul de normal: mergeam la școală, îmi pierdeam temele, ornam orice pizza… dar, în ziua în care l-am cunoscut pe domnul CONDEI, totul s-a schimbat. Ah, da! Tu încă nu știi cine este domnul CONDEI, nu-i așa? Nu-ți spun decât că este un monstru și că, de când s-a instalat în camera mea, lumea nu numai că pare mai distractivă, ci este și un loc mai bun. Așa este, mai bun, dar cu o mulțime de încurcături.

Salut! Sunt GUSTI Pianola. Dacă ai citit BUN VENIT, DOMNULE CONDEI! Tu și cu mine deja ne cunoaștem; dacă nu, te informez: locuiesc într-o cameră plină de monștri. Mă întrebi de unde au ieșit? EI BINE, din Cartea monștrilor, unde AU TRĂIT până când ticălosul Dr. BRUTUS i-a alungat. acum sunt aici, dar mai rău este că Dr. BRUTUS și asistentul său, SOMNORILĂ, au venit și ei, IAR pentru început și-au propus să distrugă restaurantul Nautilus. Din fericire, ȘEF RULOU, monstrul bucătăriei, ne va ajuta să creionăm un plan pentru ca Dr. BRUTUS să nu reușească. Aventuri și încurcături GARANTATE!

Prețul pentru fiecare volum este de 25,50 lei numai pe site-ul editurii Paralela 45: https://www.edituraparalela45.ro/produs/gusti-si-monstrii-volumul-i-bun-venit-domnule-condei/
https://www.edituraparalela45.ro/produs/gusti-si-monstrii-volumul-ii-salvarea-restaurantului-nautilus/

Foto credits Jaume Copons: https://www.combeleditorial.com/cuentacombel/jaume-copons/

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.