Editura Crux Publishing, în parteneriat cu Hidden – The Social Space, Dicesylvania și AIVImedia.hub, vă invită la un eveniment cu totul special: lansarea celui de-al cincilea roman din seria Baladele Nlithiei – Marginea lumii – de Mircea Țara. Evenimentul va avea loc marți, 12 decembrie, începând cu ora 19.30, la Hidden – The Social Space (Str. Doamna Chiajna 26, București).

Această lansare de carte nu va fi una chiar obișnuită. Invităm publicul la o sesiune interactivă de Q&A, căci invitații noștri abia așteaptă să discute cu voi despre romanul Marginea lumii, analizându-i toate fațetele: worldbuilding, stil, stilistică, personaje, intrigă, artă vizuală și câte și mai câte!

În călătoria lor spre Kelesia (tărâmul de la marginea lumii), scriitorul Mircea Țara și editorul șef al Crux Publishing Andreea Sterea vor fi însoțiți de trei eroi cu puteri magice: Karla Georgescu: Mother of Dragons, Dungeon Master ”Dungeons and Dragons” și Cast la Dicesilvanya, Iulia Dromereschi: traducătoare, lingvistă, jurnalistă culturală și redactor literar și Andrei Mazilu: scriitor consacrat de literatură fantasy, co-fondator Crux Publishing și Game Master ”Vampire the Masquerade”.

Dacă în romanele Inima dragonului și Căderea celor 7 turnuri am descoperit Nisalul și respectiv Osa, de această dată, în romanul Marginea lumii, Mircea ne invită la o călătorie peste Marea cea Mare și Marea Moartă, în cetatea Kelesiei – un loc de care mulți nici măcar nu au auzit, iar și mai puțini l-au văzut cu ochii lor. Aici, Asht, Vel și Inar trebuie să găsească legendara armată de dragoni care, conform spuselor Țesătorului, va apăra lumea împotriva invaziei Cenușiilor.

Răpirea unei prințese nlithiene de la propria ei nuntă, bătăliile navale cu pirații, probele prin care trebuie să treacă Vel pentru a le demonstra kelesienilor că este cu adevărat un Copil al Dragonului, colaborarea cu cel mai ciudat demon de care am avut parte vreodată, întâlnirea cu un zeu și deslușirea secretului dragonilor sunt numai câteva din nestematele acestei bijuterii de carte.

Și, ca în orice volum semnat de Mircea Țara în seria Baladele Nlithiei, și aici avem acțiune intensă, răsturnări de situație, trădări, planuri care merg prost și îngrozitor de prost, magie, feerie, peisaje spectaculoase și personaje cu care empatizăm, pe care le detestăm, sau care ne surprind (nu întotdeauna plăcut).

Așadar, dacă vreți să aflați mai multe despre romanul Marginea lumii, dar și să participați la o sesiune interactivă despre sisteme de magie, construcție de lumi, dragoni și literatură fantastică de cea mai bună calitate alături de autor și invitații săi, vă așteptăm la Hidden – The Social Space, marți, pe 12 decembrie, de la ora 19.30.

Nu uitați că volumul Marginea lumii de Mircea Țara este disponibil pentru precomenzi cu reducere, autograf și un cadou-surpriză din partea bardului Asht Kerrisham până pe 12 decembrie, inclusiv.

Pentru mai multe informații:

Website: www.cruxed.ro
Email: [email protected]
Facebook: Crux Publishing

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.