Bâlbâindu-mă (simpatic, sper eu) în fața camerei de filmat, anunțam la Bookfest pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, apariția în mediul online a unui nou site: www.citatecarti.ro Puteți urmări filmulețul pe canalul nostru Youtube O Mie de Semne aici: https://www.youtube.com/watch?v=kxTvFKJpk1o

Multe lucruri în plus față de ceea ce am afirmat acolo nu prea sunt. Vreau să menționez, ce e drept un pic mai apăsat, că prin www.citatecarti.ro încercăm, dincolo de promovarea unui volum editorial pe care ni-l dorim din ce în ce mai consistent, să aducem un aer lucrativ întreprinderii noastre.

Sunt oameni care au sprijinit mult timp O Mie de Semne și continuă să o facă. Le mulțumim sincer pentru efortul lor, fiindcă sumele pe care le donează au mai îndulcit întru câtva amarul strâns în niște buzunare peticite unde cam bate vântul. Deși am fost îndemnat să fac asta (cu argumentul că și alții, care stau mult mai bine, o fac) îmi este dificil să fac anunțuri periodice prin care vă rog respectuos să donați pentru susținerea eforturilor noastre. Poate că așa sunt eu croit, nu din ipocrizie, nici vorbă, ci din teama că demersul meu repetitiv poate eșua în lamentabil și derizoriu.

www.citatecarti.ro poate deveni permisul nostru pentru o viață un pic mai bună. De aceea vă rog și vă îndemn ca atunci când vreți să comandați o carte să treceți mai întâi pe la noi și să vedeți dacă o avem în portofoliu. Cumpărând orice volum prin www.citatecarti.ro ne sprijiniți practic cu un mic procent din vânzare. Este o donație făcută simplu, fără complicații, într-un mod cât se poate de plăcut, fiindcă o să găsiți o cartolină cu un citat, informații suplimentare, tot ceea ce practic puteți vedea pe oricare alt site de profil, cu diferența că noi aducem câteva elemente în plus care includ, fără îndoială, prietenia și recunoștința noastră.

Suntem O Mie de Semne. Curând vom împlini 6 ani de când existăm. Ne cunoașteți bine deja, ne-ați apreciat materialele, eforturile, temeritatea, hotărârea, inventivitatea. Nu mai departe de recentul Bookfest am primit numeroase felicitări și îndemnuri să continuăm. Vrem să continuăm, suntem hotărâți să continuăm, dar vrem să ne plătim și facturile. Asta este realitatea dincolo de care nu există decât două posibilități: prosperitatea sau neantul. Depinde doar de voi care din ele se va realiza.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.