Sunt mulți oameni cărora le suntem recunoscători. Paștele este, poate, și o sărbătoare a recunoștinței, cu o altă semnificație, firește, decât cunoscuta Thanksgiving Day a americanilor. Noi ne gândim acum la cei care ne sprijină lună de lună și la cei care ne sunt alături cu donații a căror menire este aceea de a ne distrage cumva gândurile de la partea materială a vieții și de a ne permite să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important: literatura.

Știm că un simplu mulțumesc nu este nici pe departe de ajuns ca să ne arătăm această recunoștință. Cu toate astea, vă spunem tuturor un „Mulțumesc!” în care punem toate gândurile noastre bune, speranța că vă este bine și că veți avea o sărbătoare a Paștelui cât se poate de fericită și de tihnită alături de familie, de prieteni, de cei care vă sunt dragi.

De asemenea, gândurile noastre se îndreaptă spre cei care ne urmăresc zi de zi. Vă mulțumim și vouă și vă asigurăm că facem tot ce ne stă în putere ca să vă livrăm informații proaspete și literatură de bună calitate. Fără aceste obiective îndeplinite munca noastră aici n-ar avea niciun sens.

O să revenim marți, 4 mai, și vă vom fi alături, așa cum deja v-am obișnuit, zi de zi. Sperăm să aveți zile frumoase până atunci și să vă distrați cât se poate de bine în condițiile date. Suntem siguri că ziua când ne vom recăpăta libertățile de dinainte de pandemie nu este departe. Și atunci mulți dintre noi ne vom reîntâlni în formulele cu care ne obișnuiserăm ani de zile. Iar poezia va fi din nou elementul coagulant, catalizatorul energiilor noastre literare.

Vă dorim Paște fericit și sărbători luminate!

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.