Am promis că o să vă cer sprijinul atunci când o să am nevoie. Acum este un astfel de moment. Nu am să intru în detalii, nu cred că ar fi înțelept din partea mea să folosesc acest articol ca un debușeu pentru nevoile mele stringente. Nu ăsta este scopul și nici intenția. Doar că în timpul recentei situații prin care am trecut mulți oameni generoși & buni și-au oferit sprijinul. Le-am spus că simplul fapt că au avut un gând bun pentru mine este un ajutor foarte important.

Acum este vorba despre altceva și nu vreau să profit în niciun fel de o conjunctură nefericită. Donațiile au scăzut semnificativ și, cum spuneam cândva, bărcuța O Mie de Semne a început (din nou) să ia apă. Depinde numai de voi dacă se va redresa într-un timp scurt. De aceea vă rog să donați pentru O Mie de Semne fiindcă da, avem nevoie de sprijinul vostru. O puteți face în mai multe feluri:

Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/omiedesemne

Patreon: https://www.patreon.com/omiedesemne

Direct în contul RO98INGB0000999909778881 (RON) deschis la ING pe numele Gheorghe Deaconu

Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit și vor contribui în viitor.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.