Despre Noi

O Mie de Semne este o platformă culturală care promovează literatura și istoria Bucureștiului. Cele două domenii pe care ne dorim să le acoperim au, în multe situații, lucruri comune, astfel încât vom încerca, pe cât posibil, să facem subiecte în care literatura și istoria orașului să se intersecteze. Dacă nu va fi posibil, atunci ne vom apropia de istoria orașului cu mijloace literare. Chiar și așa, sperăm că va fi un câștig atât pentru cititori, cât și pentru noi.

Sloganul nostru este simplu: SCRIE CE VREI! Orice „indicație”, orice direcționare, într-un sens sau altul, orice intervenție „din afară” poate echivala cu o constrângere. Dacă nu scrii ce gândești, de ce să mai scrii, nu-i așa? În consecință, debarasează-te de obligații, de sfaturi „amicale” și scrie din convingere. Altminteri, e timp pierdut. E valabil atât pentru cei care ne citesc, cât și pentru cei care, la un moment dat, vor dori să ni se alăture.

Vrem să comunicăm, să vă simțim aproape de noi. Oricine, pe această platformă, are drept la replică, indiferent de situație. Singura regulă este să o faceți decent și argumentat. Scrieți-ne la adresa [email protected] și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Dacă vă simțiți capabili să scrieți o recenzie bună sau să ne dați o știre de interes în domeniile pe care ne dorim să le acoperim, vă așteptăm lângă noi oricând.

Echipa

Gelu Diaconu

Gelu Diaconu

Scriu poezie, proza și, din când în când, despre carțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Deaconu Dan Andrei

Dan Deaconu

Scriu cod, compun muzică in timpul liber și sunt un mare fan al trilogiei Mass Effect.