Câțiva prieteni cărora le-am dat să citească „Oblivion” mi-au spus că este un roman bun. Mefient cum sunt de felul meu, nu știu dacă au făcut-o doar pentru că îmi sunt prieteni sau pentru a nu-mi răni amorul propriu. Poate că, undeva la coadă, este și un mic procent care dovedește că le-a plăcut pe bune. E posibil și m-aș bucura nespus dacă ar fi așa.

Nu mai reiau povestea cu refuzurile editurilor sau cum a fost cât pe ce să fie publicat, fiindcă nu vreau să se înțeleagă că sunt supărat pentru deciziile respective. Dimpotrivă, le mulțumesc editurilor pentru sinceritate. Așa cum am mai tot spus, nu sunt genul care poartă ranchiună în astfel de cazuri. N-am boicotat cărțile editurilor respective, nu le-am vorbit de rău sau mai știu eu ce bazaconii. Le citesc cu mare plăcere și, când am disponibilitate, scriu cronici despre ele.

Fiind un roman care nu mai are nicio șansă de a fi publicat pe hârtie, băiatul meu, Dan Andrei Deaconu, care-mi este și partener pe www.omiedesemne.ro, s-a gândit să facem ceva cu el ca să ajungă totuși la public. Așa a apărut ideea unei variante virtuale a cărții. Dan a lucrat ceva vreme și eu cred că a făcut o treabă foarte bună. Am hotărât ca de azi într-o săptămână, deci duminica viitoare, să facem lansarea variantei virtuale a romanului „Oblivion”.

Un prim capitol al cărții poate fi citit deja doar de cei care s-au alăturat proiectului „O mie de semne” și sunt de ceva vreme donatori pe Patreon (aici: https://www.patreon.com/posts/29612358).

Cei care își doresc mai repede „Oblivion” îl vor putea cumpăra integral în format digital (PDF, ePub) în două variante: Basic Edition și Dark Edition. Vom oferi detalii despre fiecare în perioada următoare. Vă mulțumim! Lectură plăcută!

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.