Vineri, 8 noiembrie, la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc lansarea colecției „Biografii romanțate”, cel mai recent proiect editorial Polirom, care a debutat cu volumele:

Moni Stănilă, „Brâncuși sau cum a învățat țestoasa să zboare”;
Bogdan-Alexandru Stănescu, „Caragiale. Scrisoarea pierdută”;
Dan Coman, „Enescu. Caiete de repetiții”.

Moni Stănilă, Bogdan-Alexandru Stănescu și Dan Coman vor citi fragmente din cele trei volume și vor oferi autografe. Evenimentul va fi moderat de George Onofrei.

Colecția „Biografii romanțate” va fi lansată și la Gaudeamus 2019 – sîmbătă, 23 noiembrie, ora 17.00, la standul Polirom, pavilionul B2, Romexpo –, prilej cu care vă veți putea întâlni și cu Simona Antonescu și cu volumul său „Maria Tănase. O fântână pe un drum secetos”, în curs de apariție.

„Biografii romanțate” este un proiect editorial care se adresează tuturor celor interesați de viețile marilor personalități culturale române.

Sculptori, pictori, compozitori, cântăreți, dramaturgi, poeți, prozatori ș.a. sînt protagoniștii acestor romane biografice, povestea fiecăruia dintre ei fiind spusă, în mod inedit, de reprezentanți ai noii generații literare. Polirom pregătește pentru acest an și biografia romanțată a lui Eugen Ionescu, scrisă de Liliana Corobca.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.