În perioada 29 mai – 2 iunie, Curtea Veche Publishing își dă întâlnire cu cititorii la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XIV-a!

Programul include lansări, sesiuni de autografe, întâlniri cu autorii, dar și o ofertă de 2+1 gratuit la toată oferta de carte (alegi trei cărți, plătești doar două).


Intrarea este liberă.


PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR

VINERI, 31 mai

13:00 Sesiune de autografe cu Ana Maria Brânză, autoarea volumului pentru copii „En Garde! Fetița cu masca tricoloră” (ilustrații de Gabi Toma).
(standul Curtea Veche Publishing)

17:00 Dezbatere pe marginea volumului „Ea. Perspective feministe asupra societății românești”.
(Scena Arca)

SÂMBĂTĂ, 2 iunie

11:00 Sesiune de autografe cu Alex Donovici, autorul seriei „Țup” și co-autor al colecției Poveștile Cristinei.
(standul Curtea Veche Publishing)

12:30 Cum gătești alături de cei mici – un atelier de gătit cu Iulia Cojocaru (Mini Zucchini) inspirat de rețetele lui Jamie Oliver și ultima sa carte, „Super food pentru toată familia”. Atelier organizat de British Council România, în parteneriat cu Curtea Veche Publishing.
(standul invitatului de onoare)

14:00 Sesiuni de autografe cu Răzvan Exarhu, autorul bestsellerului „Fericirea e un ac de siguranță” și cu Mihnea Mihalache Fiastru, autorul volumului „Expres”.
(standul Curtea Veche Publishing)

15:00 Lansarea volumului pentru copii și tineri „Carol al II-lea. Un rege român sub povara epocii sale” de Adrian Cioroianu și Eduard Andrei. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.
Invitați: Adrian Cioroianu, Eduard Matei.
Moderator: Marius Motoca.
(Scena Arena)

17:00 Sesiune de autografe cu Diana Corcan, autoarea volumului de poezie „Apgar 10” și cu Iren Arsene Mate, autoarea volumului de proză „Es Mal Pas”.
(standul Curtea Veche Publishing)

18:00 Lansarea volumului „Jurnalul pancreasului” de Péter Esterházy.
Invitați: Marius Tabacu (traducătorul volumului), Anca Maria Pănoiu (redactorul cărții).
(scena Arena)

DUMINICĂ, 3 iunie

11:00 CURTEA VECHE PUBLISHING
Sesiune autografe cu Dr. Mihaela Bilic, autoarea volumelor „Am mâncat, o fi păcat” și „Ronțăieli nevinovate” și cu Laura Cosoi, autoarea volumelor „Forma gustului. Rețete de la interior spre exterior” și „Rămâi la masă?”.
(standul Curtea Veche Publishing)

12:00 CURTEA VECHE PUBLISHING
Sesiunea de autografe cu Mirela Retegan, „antrenoarea părinților” și fondatoarea Găștii Zurli, autoarea volumelor „Jocuri de jucat primăvara”, „Jocuri de jucat toamna”, „Fii de partea mea”, „Astăzi este despre astăzi”.
(standul Curtea Veche Publishing)

13:00 Lansarea volumului „Let’s Do It Romania! Cum am mobilizat 1,8 milioane de oameni să curețe România” de Anca Vancu.
Invitați: Anca Baniță, Ștefan Buciuc, Anamaria Hâncu, Cornel Ilie (susținător; solist al trupei Vunk), Ionuț Iordăchescu.
Moderator: Miruna Meiroșu.
(Scena Arena)

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.