Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 18 iunie 2023, de la ora 18:30, în Hidden – The Social Space (Str. Doamna Chiajna 26, București), la întâlnirea cu scriitorii Radu Vancu și Clara Caradimu. Moderator: Claudiu Komartin

Ediția 281 a Clubului de lectură Institutul Blecher va fi transmisă LIVE pe pagina: https://fb.me/InstitutulBlecher
Eveniment susținut de #celmaibunmerlotdinRomania | Crama Rotenberg
Parteneri: Casa de Editură Max Blecher, Hidden – The Social Space, DARAVERE concept store, TOMAGRAPH

Radu Vancu (n. 1978) este conferențiar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, președinte PEN România și redactor-șef al revistei „Transilvania”. A publicat opt volume de poezie, cel mai recent dintre ele fiind „Kaddish” (Casa de Editură Max Blecher, 2023), precum și antologia „Cantosuri domestice (2016). De asemenea, este autorul mai multor volume de eseuri și publicistică (printre care „Mircea Ivănescu: Poezia discreției absolute”, 2007; „Elegie pentru uman”, 2016), a două jurnale și al romanului „Transparența” (2018).

Clara Caradimu (n. 2001) este absolventă a Facultății de Filosofie, la București. A publicat poezie în câteva publicații și platforme online.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.