Vă invităm cu mare drag la lansarea colecției Pantazi (Editura Litera, 2024) sâmbătă, 1 iunie, de la ora 14.00, la Scena Arca, Romexpo, Pavilionul B2, București.

Invitați: Delia Hügel, Antoaneta Zaharia, Violeta Berea, Ciprian Măceșaru, Gelu Diaconu, Ștefania Mihalache, Irina Georgescu Groza, Cristina Chira, Andrei Gogu, Doru Mareș, Cosmin Perța.

Primele titluri ale colecției Pantazi sunt:
Steaua Divină, de Violeta Berea;
Viața mea în 1984, de Gelu Diaconu;
Seara, după ora 9, de Delia Hügel;
O moarte cum tu nu ai putea avea, de Ciprian Măceșaru;
Aceste iubiri care ne macină, de Antoaneta Zaharia.

În colecția Pantazi Cosmin Perța promite că cititorii vor găsi „voci expresive, subiecte actuale, vii, autori care stăpânesc tehnicile de scriere, știu să spună o poveste, să mențină un ritm adecvat, să imerseze cititorul în ficțiune oferindu-i o experiență intelectuală, emoțională și senzorială. Mizăm pe autori noi, proaspeți, cu potențial real de a deveni scriitori reputați în scurt timp, dar și pe autori deja consacrați cu expresie narativă impactantă și recognoscibilă. Două coordonate sunt urmărite constant în selecția titlurilor: povestea, care trebuie să fie convingătoare și incitantă, și stilul, care dă unicitate expresiei și originalitate întregii construcții narative.“

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.