Dragi prieteni, din păcate Ramona Boldizsar nu mai poate să coordoneze Poșta redacției, așa că de astăzi revin eu la cârma acestei rubrici care trebuie, într-un fel sau altul, să continue. Îi mulțumesc și aici Ramonei pentru treaba foarte bună pe care a făcut-o.

Din motive obiective am fost mai puțin prezent pe site în ultima vreme, însă promit că mă străduiesc să mă adun și să revin la forma cu care v-am obișnuit. Nu este ușor, însă dacă am învățat un lucru de la viață este acela că, indiferent de greutăți și obstacole, trebuie să mergi mai departe.

Unii dintre voi sunt dezamăgiți, presupun, fiindcă nu ați primit răspunsurile cuvenite. Voi relua arhiva mesajelor și voi încerca să vă dau un feedback fie și așa, cu mare întârziere. Sper că voi beneficia și de data asta de înțelegerea voastră.

Insist cu rugămintea să-mi trimiteți poemele voastre pe adresa [email protected]

Scrieți câteva cuvinte despre voi, ce faceți în general, ce preocupări literare aveți, unde lucrați/studiați etc. și ce vă motivează să trimiteți texte la Poșta redacției.

Nu uitați să ne trimiteți și o poză pe lat de minimum 1200×800 (nu trebuie neapărat să fie un portret, poate să fie și un landscape, nu contează, doar să aibă cât de cât legătură cu textele).

Haideți să repornim împreună Poșta redacției. Eu sunt aici pentru voi și vă aștept.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.