La Editura Tracus Arte va apărea volumul de poezie „Eram cu toții”, de Emilia Zăinel. 

„O identitate confuzată stârnește dorul de identitate geometrică. Poezia Emiliei Zăinel caută febril surse de încredere și de umanitate nezombificată. Deloc ușor, căci lupta pentru lumină este intensă. Prin contrast, tonul și structura poemelor sunt calme, statuare, figurația e parcă suprarealistă într-un film al debusolării, al hipnotizării. O lume a rutinei polisemantice într-un cadru minimalist. Totul e simbol și gest arhetipal, chiar dacă într-un context parcă de marionete. O scriitură surprinzătoare prin forța simplității aparente.” Felix Nicolau

Emilia Zăinel s-a născut în 1990, în Craiova. A debutat cu volumul de poezie În afara timpului, Editura Tracus Arte, 2015. Este prezentă cu versuri în mai multe antologii și reviste literare din România și din străinătate. Este Growth Hacker, Behavioral Designer și Content Creator. O găsiți pe emiliazainel.ro și takethenudge.com.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.