Dragi prieteni,

În primul rând vreau să vă mulțumesc că ați fost alături de „omiedesemne” în 2019 și aș mai vrea să vă spun că ceea ce ne dorim în primul rând pentru 2020 este să continuați alături de noi. Ce vă pot garanta este că vom face tot posibilul să nu vă dezamăgim.

2019 a fost un an foarte bun  pentru proiectul nostru. Ne-am realizat în mare parte ce ne-am dorit, iar în 2020 va trebui să consolidăm tot ce am construit. Vom face unele schimbări, vom aduce lucruri noi și, cu certitudine, vom ține reflectoarele aprinse în permanență, așa cum v-am obișnuit.

Gândurile noastre bune se îndreaptă către cei care ne-au sprijinit material cu donațiile de pe Patreon. Efortul vostru a ținut luminile aprinse pe www.omiedesemne.ro și vă garantăm că ne vom concentra cu toată puterea de muncă pe care o avem ca să ducem lucrurile la un alt nivel.

Editurilor care ne-au sprijinit cu cărți le dorim ca 2020 să le aducă prosperitate, inspirație în alegerea titlurilor și mult succes! Știm de pe acum că volumele pe care le veți edita se vor regăsi printre preferatele noastre. Să ne revedem cu bine & sănătoși în anul care vine!

„omiedesemne” vă dorește un 2020 prosper, cu multe împliniri, cu literatură bună, cu poezie fabuloasă, cu romane de top & cu autori iubiți & creatori de cărți bune! Să fie începutul unei perioade ca în „les années folles”. La mulți ani!  

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.