Anonimatul nu mi se pare o idee bună atunci când vine vorba de o rubrică precum „Poșta redacției”, din simplul motiv că autorul își trimite poemele aici tocmai pentru a încerca să iasă din anonimat, să rupă pânza care-l separă de lumea literară.

Cu toate astea n-am stat prea mult pe gânduri înainte de a mă hotărî să public pe www.omiedesemne.ro textele trimise de Adrian Belinsky (un pseudonim care face probabil trimitere la un critic rus de pe vremea lui Gogol & Dostoievski), deoarece nu par deloc ale unui începător, așa cum pretinde expeditorul.

Iată ce-mi spune Adrian despre el:

„Scriu sub anonimat, de aceea nu voi atașa o poză cu mine. Poezia nu reprezintă decât o pasiune care-mi completează activitățile.
Despre mine: sunt absolvent de Filosofie.
Menționez că nu sunt vreun scriitor cunoscut și nici nu intenționez să devin.”

Vă reamintesc că aștept să-mi trimiteți pe adresa [email protected] 3-5 texte (poezii), însoțite de o scurtă bibliografie (ca să știm cine sunteți, dacă nu cumva ați devenit celebri între timp) și o poză pe lat, cum ar fi de exemplu 800×600 (nu trebuie să aibă fix dimensiunile astea, v-am dat coordonatele doar orientativ).

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.