Încă suntem mici și facem timid primii pași. E ca și cum am merge pe sârmă. Dacă nu am avea plasa de siguranță, orice căzătură ne-ar putea fi fatală. Ne ridicăm însă de fiecare dată și reluăm exercițiul pașilor, unul după celălalt, fiindcă suntem hotărâți să deprindem mersul pe acest drum nesigur.

Știm ce vrem să facem și credem în ceea ce facem. Ne dorim ca aceia dintre voi care ne-ați fost alături încă de la început să rămâneți lângă noi. Sunteți prietenii noștri și vrem să vă facem să vă simțiți ca atare. De aceea o să mizăm mereu pe sinceritate și pe empatie.

Aceasta este prima opinie de „o mie de semne” pe www.omiedesemne.ro. Nu promitem că va fi mereu așa, dar ne vom strădui. Motivul pentru care vă scriem este următorul: dacă sunteți gata să vă asumați o recenzie bună sau mai puțin bună, trimiteți-ne cărțile voastre. O să scriem corect despre ele. În felul acesta cititorii vor avea cât de cât o idee despre conținutul volumului. Keep in touch!

gelu diaconu
[email protected]

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.