Recomandarea www.omiedesemne.ro se îndreaptă azi spre volumul de poezie „pH 2.1”, semnat de Lorena Enache și apărut recent la Editura Paralela 45. Cartea a avut lansarea în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus 2018.

LORENA-ELLA ENACHE s-a născut în 1996 în Bârlad. A debutat în 2017, cu volumul de poezie Autoanaliză (Editura Paralela 45). Este organizatoarea serilor de poezie „Cozy Poetry Night”. Actualmente este studentă la Facultatea de Litere din Iași.

Lorena Enache - pH 2.1
Lorena Enache – pH 2.1

Iată și descrierea de pe coperta a IV-a a cărții:

„Pe Lorena Enache am văzut-o la mai multe lecturi tăind și sfâșiind sala cu textele ei edgy, puternic erotizate, combinând duritatea bondage-ului sado-maso cu tandrețea și candoarea primirii unui buchet de lăcrămioare, primăvara.

Lorena vine pe această filieră de good girl gone bad și este pentru noul val de poeți foarte tineri ce a fost Justine Frischman de la Elastica pentru brit-pop în anii ’90.” Vlad A. Gheorghiu

Cartea are 136 de pagini, costă 25 lei, poate fi comandată aici sau poate fi cumpărată direct din librării.

Foto credit: Lorena Enache

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.