RADU ALDULESCU s-a născut pe 29 iunie 1954 în București. A debutat editorial în 1993, cu romanul Sonată pentru acordeon, publicat la Editura Albatros. Pentru acest volum a primit Premiul Uniunii Scriitorilor din România. Au urmat, în ordine, romanele Amantul colivăresei (Editura Nemira, 1996), Îngerul încălecat (Editura Phoenix, 1997), Istoria eroilor unui ținut de verdeață și răcoare (Editura Nemira, 1998), Proorocii Ierusalimului (Editura Publicațiilor pentru Străinătate, 2004), Mirii nemuririi (Cartea Românească, 2006), Ana Maria și îngerii (Cartea Românească, 2010), Cronicile genocidului (Cartea Românească, 2012) și Istoria Regelui Gogoșar (Cartea Românească, 2015). Pentru romanul Cronicile genocidului Radu Aldulescu a primit Premiul „Augustin Frățilă” și Premiul pentru cel mai bun roman al anului 2012 la Colocviul Romanului de la Alba Iulia.

[image_with_animation image_url=”2292″ alignment=”center” animation=”Fade In” box_shadow=”none” max_width=”100%” img_link=”https://hyperliteratura.ro/produs/rezidenti-in-casa-visurilor/”]

Apărut recent la Editura Hyperliteratura, romanul Rezidenți în Casa Visurilor vine să întregească o listă de apariții editoriale care l-a făcut pe Radu Aldulescu unul dintre cei mai apreciați scriitori români ai momentului. Iată și descrierea făcută pe pagina de prezentare a volumului:

„Romanul Rezidenți în Casa Visurilor, semnat de Radu Aldulescu, unul dintre cei mai apreciați și importanți prozatori români, reprezintă cel de-al șaselea proiect editorial marca Hyperliteratura care ia naștere prin susținerea publicului și totodată al doilea roman al colecției noastre de proză contemporană, după Casa din Strada Sirenelor, de Octavian Soviany, apărută în aceeași perioadă a anului trecut. Tot în colecția de proză a apărut recent romanul Sângele apă nu se face, de Adrian Pârvu, urmând ca în curând să mai apară Marele incendiator, de Stelian Tănase, și cartea de amintiri Am fost oare un copil reușit?, de Octavian Soviany.”

„Casa Visurilor este un deșert al speranțelor și amăgirilor al celor care îndrăznesc să viseze; al zecelea roman semnat de Radu Aldulescu, unul dintre cei mai buni scriitori contemporani, inspirat din nefericitul moment în care a fost nevoit să trăiască în stradă.”

carturesti.ro

Cartea poate fi comandată direct de pe site-ul https://hyperliteratura.ro/produs/rezidenti-in-casa-visurilor/ sau de aici: https://carturesti.ro/carte/rezidenti-in-casa-visurilor-73155514 Dacă alegeți să o comandați de pe www.hyperliteratura.ro transportul este gratuit și veți primi exemplarul cu autograful autorului.

gelu diaconu
https://www.facebook.com/omiedesemne/

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.