Dragi prieteni, O Mie de Semne are nevoie de mici chestii tehnice (la care nu mă pricep deloc, dar avem un specialist pentru așa ceva) în urma cărora site-ul va funcționa mult mai bine. E musai ca din când în când lucrurile astea care țin de mentenanță să fie făcute.

Am ales ziua de 1 decembrie nu pentru că e Ziua Națională a României, ci pentru că am crezut că e ziua potrivită pentru așa ceva. Mă gândesc că, de vreme ce n-o să fie niciun fel de paradă sau altceva, o să puteți citit o carte de poezie. În acest timp, O Mie de Semne se va pregăti ca să vă ofere, de poimâine încolo, și mai multă poezie.

Încărcați-vă bateriile dacă sunteți liberi, aveți grijă de voi, fiți și mențineți-vă sănătoși, fiindcă până la urmă ăsta este lucrul cel mai important. Ne revedem pe 2 decembrie cu alte și alte lucruri legate de literatură, cu speranța că acestea vă vor capta, ca și până acum, interesul. Stay safe!

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.