„Salutare, dragi prieteni, sunt Gelu Diaconu și vă vorbesc ca de obicei din Biblioteca lui Gelu. Înainte de a trece la subiectul zilei, vă reamintesc să vă abonați la canalul nostru Youtube – O Mie de Semne. De asemenea, vă rog să intrați pe pagina noastră Patreon – O Mie de Semne unde puteți dona pentru susținerea proiectelor noastre.”

Repet formula asta la fiecare început și final de podcast Biblioteca lui Gelu. Sub o formă sau alta, la fiecare episod am făcut acest anunț. Îl tot repet nu pentru că am vrut să creez un automatism, ci pentru că sunt convins că mesajul ajunge cu adevărat la cei care ne urmăresc și îi poate sensibiliza într-un fel sau altul pe cei care pot să sprijine financiar proiectele O Mie de Semne, Youtube – O Mie de Semne și podcastul Biblioteca lui Gelu.

În ultima vreme acest mesaj a ajuns cu adevărat la puțini dintre voi. De fapt, s-a menținut în general la cei care donează de mai multă vreme pentru sprijinirea acestor proiecte. Le mulțumesc încă o dată aici și îi asigur că gestul lor are o foarte mare importanță pentru ceea ce facem.

Avem nevoie în continuare de susținerea voastră financiară. Nimeni nu e scutit de crizele astea care se tot repetă și par că nu se vor sfârși curând. Donați pentru O Mie de Semne & Biblioteca lui Gelu fiindcă în felul acesta investiți în viitorul nostru. Așa cum am promis de atâtea ori că vom face, ne-am dezvoltat, am crescut, ne-am maturizat și am făcut lucruri pe care la început doar le visam. Acum sunt reale, iar asta se datorează și celor care ne-au sprijinit.

Donați pentru susținerea proiectelor noastre. O puteți face în mai multe feluri, cele mai la îndemână modalități sunt aici:

Sprijină și tu jurnalismul cultural independent donând orice sumă pe patreon, aici: https://www.patreon.com/omiedesemne sau direct în Contul RO98INGB0000999909778881 (RON) deschis la ING pe numele Gheorghe Deaconu (nr. telefon 0722613782)

Susțineți proiectele O Mie de Semne & Biblioteca lui Gelu. Intrați pe Patreon aici: https://www.patreon.com/omiedesemne ca să vedeți cum stau lucrurile cu adevărat și de ce avem nevoie de sprijinul vostru.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.