Nu sunt adeptul știrilor alarmiste. Dar de ce să mint că lucrurile merg bine? Nu, nu merg bine și, așa cum am promis că voi spune de fiecare dată când situația se îndreaptă, îmi țin cuvântul și în împrejurarea opusă, adică atunci când eșafodajul proiectului nostru începe să scârțâie.

Am mai spus-o și cu altă ocazie, oamenii vin și pleacă, fiindcă e firesc să se întâmple așa. Noi, cei de la „O Mie de Semne”, rămânem aici indiferent de situație. Nu suntem singura constantă în această ecuație, fiindcă există oameni care ne sprijină de multă vreme. Le mulțumim pe această cale atât lor, cât și celor care au făcut-o până la un moment dat.

Într-un articol pe care l-am scris zilele trecute, îl întrebam retoric pe dl. Iohannis: „Cum facem cu cultura, domnule președinte?” Sigur că președintele are lucruri mai importante de făcut decât să citească un site de cultură. Dl președinte se ocupă de treburile statului și cauționează activitatea guvernului, iar ca să mergem mai departe cu încercarea asta de silogism aș zice: din care guvern glasul ministrului Culturii nu se aude absolut deloc.

Realitatea este asta pe care o prezint eu aici: cultura este cu adevărat la pământ. Pentru „O Mie de Semne”, site care promovează cultura în general și, în mod special, poezia, singura șansă de a supraviețui este ca aceia dintre voi care ne urmăriți zilnic și ne apreciați munca, să vă rupeți din puținul vostru și să ne ajutați să ajungem, încă o dată, la cei 200$ lunar care ne asigură cât de cât o existență lipsită de griji.

În momentul ăsta suntem la 123$ lunar. Mă feresc să spun ce se poate face cu o astfel de sumă. E sigur însă că pentru noi acești bani sunt foarte importanți. Fără ei am trage obloanele. Dacă am ajunge la cei 200$ izbăvitori, ar fi perfect. De aceea, vă rugăm încă o dată: sprijiniți proiectul „O Mie de Semne”. Suntem împreună de mai bine de doi ani, timp în care am realizat lucruri frumoase împreună. Sunt sigur că vom mai face astfel de lucruri frumoase, că vom merge mai departe cu ajutorul vostru.

Vă mulțumim că sunteți alături de „O Mie de Semne”!

Sprijină și tu proiectul „O Mie de Semne”:

Pe contul nostru de Patreon, cu sume începând de la 1$: https://www.patreon.com/omiedesemne

Direct în contul: RO98INGB0000999909778881 (RON)

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.