În Biblioteca lui Gelu este liniște. Furtuna s-a îndepărtat deocamdată, iar bărcuța „O Mie de Semne” se află din nou pe linia de plutire. Suntem bine, așadar. Un bine aproape nesperat, venit de la o zi la alta, așa cum se întâmplă uneori cu lucrurile pozitive. Avem liniște și mergem mai departe. Ce va fi luna viitoare, vom vedea. Lucrul sigur pe care vi-l putem spune acum este că pe lumea asta vin și vești bune.

Știam lucrul ăsta, eram convinși că așa este, că nu se poate să vină numai vești rele de pretutindeni. Câțiva oameni foarte generoși, ale căror nume nu le vom spune aici, fiindcă suntem siguri că vor să-și păstreze anonimatul, au făcut donații care au astupat găurile din carena bărcuței „O Mie de Semne”. Așa că am respirat ușurați și continuăm să muncim ca și până acum fără să ne mai facem griji deocamdată din pricini financiare.

Grija noastră cea mai mare acum este să facem recomandări bune de carte, să aducem poezie bună pe site, să promovăm tinerii scriitori, să ne facem meseria măcar la fel de bine cum ne-am făcut-o până acum. Le mulțumim generoșilor noștri donatori și îi asigurăm că efortul lor, dacă lumea s-ar numi „O Mie de Semne”, a salvat o lume. Asemenea gesturi, mai ales când vine vorba de cultură în general, sunt cu atât mai prețioase cu cât vin pe fondul unei crize majore. Le facem o reverență acestor oameni și îi asigurăm de gratitudinea noastră.

De luna viitoare o vom lua de la capăt și cu alte griji, însă până atunci mai este. E important că suntem liniștiți acum. De aceea, dacă vă place tot ce facem pe „O Mie de Semne”, vă îndemnăm să donați în continuare pe contul nostru de Patreon aici: https://www.patreon.com/omiedesemne

De asemenea, cei care preferă o astfel de modalitate pot dona direct în contul RO98INGB0000999909778881 (RON) deschis la ING Office Tricodava, Sucursala București, pe numele Gheorghe Deaconu.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.