Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions revine cu un episod special: un performance Love & Warde Cosmin Perța și Iulian Morar – duminică, 3 decembrie, de la ora 19, la Control Club. Evenimentul îi are ca invitați pe autorii Claudiu Komartin, Livia Ștefan și Mihai Ivașcu. Performance-urile lor vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.
Fb event

Claudiu Komartin este poet, traducător, editor și performer. A publicat șase volume de poezie pentru care a primit câteva dintre cele mai prestigioase premii literare din România. Volumele sale au fost traduse în germană, sârbă, turcă și bulgară. A editat și îngrijit aproape o sută de cărți și antologii de poezie românească și mondială.

Livia Ștefan este autoarea volumelor de poezie re.volver (CDPL, 2012), Lolita32 (2016) și Thanato Hotel (2019, 2022) – ultimele două apărute la Casa de Editură Max Blecher. Se mai ocupă cu fotografia, muzica și performance-urile.

Mihai Ivașcu scrie poezie și teatru și lucrează ca specialist în comunicare pentru diferite entități și proiecte. A debutat în poezie în 2019 (pe cer jetoane, CDPL) și în teatru, ca dramaturg-performer, în 2023 (AZI NU, Bastionul din Târgu Mureș).

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut două instalații poetice multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele sunt disponibile în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 40 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions-s2e1) și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.