Al șaselea episod din seria SWORDS – Spoken Word Sessions propune o după-amiază de performance-uri, muzică și proiecții multimedia cu poeții Răzvan Țupa și Silvia Grădinaru, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 26 martie, de la ora 14:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Guidance.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.
Facebook event

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Răzvan Țupa vine cu poezia în performance din 2001, când a debutat cu „Fetiș”. Este autorul întâlnirilor „Poeticile cotidianului” și în 2022 a publicat „Poetic.relația grafică” (desene și selecție de Ioana Miron) și „poetic.interfața sonoră”. Răzvan realizează selecțiile @citEștioficial pentru Aleph News.

Silvia Grădinaru e din Câmpina. Copywriter și poetă. A luat parte cu poezie în performance la festivaluri în orașe precum București, Brașov, Timișoara sau Bruxelles. Din 2018, ține cursul interdisciplinar de creative writing „Poetry and Advertising” în România, dar l-a ținut și pentru Poetry School în Londra.

Un proiect audio-vizual experimental și de avangardă, Guidance este un joint venture artistic între Marius Copel (EISM) și Iulian Morar (IM Pulse), cu o libertate creativă fără norme, convenții și tipare impuse.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-spoken-word-sessions-razvan-tupa-silvia-gradinaru) și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.