Editura Humanitas Fiction vă așteaptă miercuri, 15 mai, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr. 38), unde va avea loc lansarea romanului „Umbra mamei”, de Nikola Scott, recent apărut în colecția Raftul Denisei, traducere de Carmen Pațac. Puteți comanda cartea de aici: https://bit.ly/3K1uvlF

În debutul cu succes răsunător și tradus în 15 limbi al scriitoarei Nikola Scott – autoarea bestsellerului Fetele din livada cu meri – trecutul bântuie prezentul prin remarcabila poveste din jurul unei familii în care secretele sunt cel mai puternic liant.

În inima familiei Shaw, secretele sunt păstrate la adăpostul zidurilor înalte și înconjurate de unele dintre cele mai frumoase grădini din Hartland. Legătura dintre o mamă și fiica ei se frânge în tumultul unei veri pe care tânăra Elizabeth Holloway nu o va uita niciodată. Patruzeci de ani mai târziu, prezentul scoate la iveală secrete nebănuite și transformă destine prin forța pe care doar adevărul o poate avea.

Participă criticii literari Gabriela Avram, Mihaela Pascu-Oglindă și Dana Pârvan. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, Director al Editurii Humanitas Fiction.

Accesul este gratuit, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.

„Un secret de familie fascinant. Convingător scrisă și cât se poate de captivantă.” – Inside Out

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.