Răspunsul vostru la apelul pe care l-am făcut cu puțin timp în urmă a fost unul extraordinar. Vă mulțumim pentru donații, vă asigur că au umplut goluri pe care le credeam insurmontabile. Cumva, lucrurile merg înainte și se îndreaptă în direcția bună. Mai este ceva drum de parcurs până când totul se va rezolva, de aceea avem nevoie în continuare de susținerea & sprijinul vostru.

Așa cum probabil ați observat deja, în lipsa temporară a podcastului Biblioteca lui Gelu (lucrările de reabilitare a blocului ne împiedică să filmăm deoarece aparatul de aer condiționat este indisponibil) am diversificat activitatea pe site și, mai mult decât atât, am revenit la reportajele de la evenimente, care practic ne-au făcut cunoscuți la începuturile O Mie de Semne. Sper că sunt vești bune pentru voi. Promitem că vom reveni și cu podcastul de îndată ce vom scăpa de șantier.

Pentru toate eforturile acestea avem nevoie de susținerea voastră. Donați pentru O Mie de Semne fiindcă faceți astfel o faptă bună și mențineți pe linia de plutire un proiect care a devenit o certitudine. Donați orice sumă, oricât de mică. Vă asigurăm că ne bucurăm pentru fiecare leu care ne intră în cont. Nu suntem genul care strâmbă din nas atunci când cineva donează, să spunem, 10 lei. Dimpotrivă, îi mulțumim deopotrivă.

Susțineți prin donații proiectele O Mie de Semne & Biblioteca lui Gelu:

Buy me a coffee https://www.buymeacoffee.com/omiedesemne

Patreon https://www.patreon.com/omiedesemne

Contul RO98INGB0000999909778881 (RON) deschis la ING pe numele Gheorghe Deaconu

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.