Sâmbătă, 12 octombrie 2019, ora 12:00, la Book Corner Librarium (Bdul. Eroilor nr. 15, Cluj) va avea loc lansarea volumelor O lume, două lumi (Editura Tracus Arte) și Singurătatea bărbaților (Editura Eikon), ambele semnate de Monica Săvulescu Voudouri.

Invitați alături de autoare: prof. univ. dr. Ion Pop și conf. univ. dr. Alina Branda.

Monica Săvulescu Voudouri a absolvit Facultatea de Filozofie la Universitatea din București. A emigrat în 1985. Trăiește în Olanda și în Grecia.

Înainte de emigrare, a publicat câteva volume de proză la editurile Cartea Românească și Albatros. Până în 1985 a lucrat în teatru.

În emigrație s-a reprofilat, devenind specialist în sociologia emigrației, senior researcher în diferite institute internaționale de cercetare. Scrie roman, eseu, poezie, dramaturgie, studii de sociologie.

A obținut câteva premii literare în Olanda și România. Publică în România și în alte câteva țări. La Tracus Arte i-au apărut în ultimii ani cărți de proză, poezie și publicistică.

Este președintele Societății Culturale Balkania Contemporană și regizor la Studioul de Teatru Profesionist din Diaspora, Atena.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.