Editura Humanitas Fiction vă așteaptă miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu Yaniv Iczkovits, autorul romanului Fiica măcelarului, recent apărut în traducerea Ioanei Petridean în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu.

Vor participa, alături de autor, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cătălin Striblea. Moderatorul întâlnirii va fi Simona Kessler, agent literar (Simona Kessler International Copyright Agency).

Partener oficial al evenimentului: Ambasada Israelului în România.

Accesul în librărie este liber, în limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervări prin Eventbook.

Carte distinsă cu Premiul Agnon în 2016, Premiul Ramat Gan, Premiul Fundației Poporul Cărții în 2017 și Premiul Literar Wingate în 2021 • Declarată de publicațiile The Economist și The Sunday Times drept una dintre cele mai bune cărți traduse în engleză ale anului 2020 • În curs de publicare în 20 de țări. Un roman-matrioșcă revelând multe povești în poveste, cu ecouri din literaturile idiș și rusă, un tur de forță plin de suspans și răsturnări de situație, o atmosferă ce amintește de Scripcarul pe acoperiș.

  •  

Evenimentul va fi transmis online & live pe pagina de Facebook Humanitas Fiction.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.