Vineri, 30 iunie 2023, ora 20:30, cenaclul Comuna 30 organizează o seară de Poetry Reading și Jam Session. Evenimentul se va desfășura în localul ”Scârț Loc Lejer”, strada Arhitect Laszlo Szekely 1.

     ,,Comuna 30” e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

     Conform DEX, ”comună”: prima treaptă de dezvoltare a societății omenești, caracterizată prin munca în comun și prin împărțirea egală a bunurilor materiale”, iar numărul 30 arată că suntem din Timișoara și că, în ciuda micilor probleme, avem încredere în Poșta Română.

     Așadar, vă invităm să ascultați versurile poeților Nelu Antocian, Munteanu Dana, Cătălin Iovu și Lena Chilari, acompaniate de melodiile cântate de Florin Vârajan.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.