Vineri, 27 octombrie 2023, ora 20:00, cenaclul Comuna 30 participă cu un Poetry Jam Session în cadrul „Sit+Read Artbook Fair”. Lectura se va desfășura în localul „Reciproc Café , Reciproc Bastion, strada Martin Luther.

      „Comuna 30” e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

         Fondat în 2017, Sit+Read Artbook Fair este un eveniment gratuit și deschis, întins pe mai multe zile, care reunește artiști contemporani, designeri, creatori de fazine, tipografi, editori independenți, librării, precum și sute de vizitatori în fiecare an. Târgul include program variat atât pentru copii, cât și pentru adulți, compus dintr-o gamă diversă de discuții, lansări de carte, ateliere și proiecte speciale în afara locației.

     Așadar, vă invităm să ascultați versurile poeților Alina Pietrăreanu, Lucian Brad, Alina Dumitrescu, Mădălina Aldescu și Ioana Mateescu, acompaniate de melodiile lui Andrei Zaharescu.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.