În data de 22 noiembrie, ora 20.00, la Reciproc Café, (Reciproc Bastion) Strada Martin Luther, va avea loc prima seară de lectură de tip Open Mic, organizat de Comuna 30. Prin această inițiativă să încearcă explorarea pasiunii pentru scris, modului în care tinerii și nu numai se raportează la propriile texte și disponibilitatea lor de a le expune public. Seara va fi moderată de Alex Higyed, poet și membru fondator al Comuna 30.

Astfel, oricine se poate înscrie, poate să își aducă textele, și ne vom asculta unul pe celălalt. Fiecare participant va avea la dispoziție cinci minute de lectură și o sală întreagă unde să se facă auzit.

Înscrierile se pot face folosind link-ul https://forms.gle/KbgCnx7yD7fgvxdk6.

„Comuna” 30 e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construiască o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

Facebook: https://www.facebook.com/comuna.30
Instagram: https://www.instagram.com/
Link event: https://www.facebook.com/events/643450391277522

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.