Salutare, prieteni!

Suntem împreună de un an. Dacă e mult, dacă e puțin, vă las pe voi să judecați. E un moment în care stăm să ne tragem sufletul un pic, să rememorăm ce am făcut și să ne gândim la multele lucruri pe care le avem de realizat în viitor, să tragem concluziile care se cuvin.

Ne străduim să nu fim prea sentimentali, pentru că deocamdată nu avem de ce. Cel mai important lucru este că www.omiedesemne.ro merge mai departe cu aceeași politică editorială pe care ne-am propus-o încă de la început. Vom încerca să ținem mai departe pasul și să vă livrăm zilnic materiale de calitate. Este cel mai important scop al nostru.

Realizările cred că se văd. Am reușit să schimbăm fața site-ului, am introdus rubrici noi, vi i-am adus alături pe cei mai importanți scriitori ai momentului și am încercat să vă relatăm – a fost o premieră pentru noi, deși mai trecusem prin Gaudemus – ce s-a întâmplat în cele cinci zile de Bookfest. A fost un efort considerabil, dar a meritat.

Creșterea noastră nu a fost spectaculoasă. Am mers înainte treptat, pas cu pas, așa cum ne-am propus de la început. Nu vrem să creăm un vid din cifre, ci acele cifre ni le dorim să fie „pline”, adevărate, netrucate, să exprime realitatea așa cum este ea. Și dacă am fi avut 10 followeri, tot ne-am fi bucurat, fiindcă am fi știut că acei zece sunt prietenii noștri și că ne sunt tot timpul aproape.

Intrăm în al doilea an de www.omiedesemne.ro încrezători în primul rând datorită vouă, cei care ne urmăriți zilnic. Un gând special avem pentru cei care sprijină material site-ul pe Patreon: https://www.patreon.com/omiedesemne. Fără ajutorul vostru ne-ar fi fost infinit mai greu.

N-o să dăm nume, fiindcă ne gândim că cei care ne sprijină își doresc discreție. Vom spune însă doar un lucru: sunteți zilnic în gândurile noastre și vă mulțumim. Într-o lume care se dezice din ce în ce mai mult de cultură e din ce în ce mai greu să găsești oameni dispuși să sprijine un site cultural. Iată că sunt câțiva care o fac pe www.omiedesemne.ro și care trebuie apreciați din plin.

Au rămas multe lucruri de realizat. Ca și lumea culturală, un site de profil trebuie să fie în continuă schimbare. Nu știm ce va fi în viitor. Dacă vom crește ca până acum, constant, organic, și nu vom întâmpina greutăți, probabil că într-un an sau doi vom ajunge să ne împlinim o mare parte din visurile cu care am pornit la drum acum un an.

Vă asigurăm că vom face tot ce depinde de noi ca să realizăm toate aceste lucruri. Așa cum am spus și la început, porțile www.omiedesemne.ro sunt deschise. Oricine vrea să ni se alăture cu texte publicabile, cu articole, cu communicate (în special editurile) este liber să o facă. Vă așteptăm materialele pe adresa de e-mail [email protected]

Echipa www.omiedesemne.ro vă dorește toate cele bune și vă mulțumește încă o dată că sunteți alături de noi. Să auzim numai de bine!    

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.