Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions continuă la început de an cu doi perfomeri din Republica Moldova: Ronin Terente și Lena Chilari vin la Control Club duminică, 15 ianuarie, de la ora 19:00, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club.

Ronin Terente vine din Ghidighici, o suburbie a Chișinăului. Este actor, scriitor și performer. Are 35 ani, a publicat 3 cărți, a fost textier și vocalist în trupele rock No Shagga și apoi LabbaTrissta, iar în prezent activează în proiectul de rap experimental Mic-ul Psih.

Lena Chilari are 27 de ani, este din satul Pepeni, raionul Sîngerei, Republica Moldova și scrie poezie. A publicat un volum, face performance și spoken word și te așteaptă să îți arate cine este cu adevărat și cum poezia i-a salvat viața.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele sunt în număr limitat și pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-club-control-swords-spoken-word-sessions) și în rețeaua partenerilor Eventbook (https://eventbook.ro/partners).

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.