Ne bucurăm să vă invităm la lansarea volumului Retroversiuni: Blocaje. Antologie de proză scrisă de femei (Editori Cristina Ispas & Victor Cobuz), Editura Paralela 45, 2024.

Când? Luni, 13 mai.
Unde? Hidden, str. Doamna Chiajna, nr. 26, București.
La ce oră? Începând cu ora 19:00.

???????????????????????????????????????????? ???????? ???????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? :

Gabriela ADAMEȘTEANU, Imola BORCSA, Cătălina STANISLAV, Adela GRECEANU, Domnica DRUMEA, Corina SABĂU, Adina ROSETTI, Ioana Maria STĂNCESCU, Raluca NAGY, Maia LEVANTINI, Cristina CHIRA, Ioana NICOLAIE, Irina LUPU, Oana PALER, Mihaela BURUIANĂ, Irina-Roxana GEORGESCU, Anca VIERU, Alina NELEGA, Emilia FAUR, Ștefania MIHALACHE, Mara WAGNER, Emanuela IURKIN, Cătălina BĂLAN, Sabina YAMAMOTO, Miruna VLADA, Elena VLĂDĂREANU.

Retroversiuni este scena de pe care douăzeci și șase de scriitoare oferă douăzeci și șase de contraargumente convingătoare celor care susțin că literatura română contemporană este neofertantă și că proza scrisă de femei nu este la fel de puternică precum cea a bărbaților.“ ???????????????????????? ????????????????????

„Un festival al prozei scurte scrise de femei, o serie de perspective articulate asupra relațiilor interpersonale, o deconstruire a blocajelor aparent insurmontabile în care ne regăsim în anumite momente, o nouă hartă textuală Retroversiuni, populată cu cele mai diverse personaje, descriind cele mai diverse situații, în registre dintre cele mai diferite, care nu doar promite, dar și livrează o aventură complexă.“ ???????????????????????????????? ????????????????????

Vă așteptăm cu drag!

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.