Vă așteptăm joi, 23 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38) la o întâlnire cu Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului Paradisuri pierdute, recent apărut la Editura Humanitas Fiction în traducerea lui Doru Mareș, în seria de autor dedicată scriitorului francez.

Vor participa, alături de Eric-Emmanuel Schmitt, jurnaliștii Marius Constantinescu și Cătălin Striblea. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director al Editurii Humanitas Fiction.

Străbătând secolele, noul ciclu romanesc al lui Eric-Emmanuel Schmitt proiectat în opt volume și inaugurat de Paradisuri pierdute, se arată a fi o poveste de dragoste nemuritoare, care sfidează timpul, și totodată o amplă și amețitoare panoramă a istoriei umanității.
Cărțile lui Eric-Emmanuel Schmitt s-au vândut în peste 200 000 de exemplare în România.

Eric-Emmanuel Schmitt transmite un mesaj cititorilor români cu ocazia apariției romanului Paradisuri pierdute.

Accesul în librărie este liber, pe baza unei rezervări prin Eventbook. Purtarea măștii este recomandată.

Evenimentul va fi transmis și online, pe pagina de Facebook Humanitas Fiction. Înregistrarea audio va fi disponibilă ulterior pe canalele Humanitas pentru podcasturi de pe SoundCloudSpotifyDeezerApple și Google.
Partener oficial al evenimentului: Hotel Cișmigiu.

SIBIU, 24 ȘI 25 IUNIE

Eric-Emmanuel Schmitt în piesa „Domnul Ibrahim și florile din Coran”

Romancierul și dramaturgul francez revine în România la invitația Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Îl puteți urmări pe Eric-Emmanuel Schmitt vineri, 24 iunie, ora 20.00, și sâmbătă, 25 iunie, ora 18.00 în piesa Domnul Ibrahim și florile din Coran, la Teatrul Gong.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.