Dragi prieteni, a trecut ceva timp de când unii dintre voi așteptați răspunsuri la „Poșta redacției”, sper că nu v-ați supărat și că încă sunteți interesați de această rubrică, deoarece începem un nou sezon și vă așteptăm în continuare textele ca să vă debutăm sau ca să vedem dacă ați mai făcut progrese de la ultimul refuz de publicare.

Nu demobilizați, așadar, fiindcă poezia este încă vie pe O Mie de Semne, poate ați observat că deja am reînceput să postăm, prima poetă care revine în noul sezon „Poșta redacției” fiind Olivia Călin.

Trimiteți texte la următoarele adrese de e-mail:

[email protected]

[email protected]

De preferat ar fi să trimiteți la [email protected] deoarece este un e-mail special creat pentru această rubrică, însă știu că mulți dintre voi aveți cealaltă adresă, așa că o să vă așteptăm poemele și acolo.

Nu uitați: trimiteți-ne, odată cu textele, și un scurt CV, iar când spun scurt așa să fie, deoarece nu ajută pe nimeni o notă biografică întinsă pe o pagină întreagă. Lumea vrea mai degrabă poezie, nu biografii complete.

De asemenea, foarte important, atașați de fiecare dată o poză format minimum 1200×800 (neapărat pe lat), fiindcă doar așa se poate încadra la ilustrarea de pe prima pagină. Nu exitați, de asemenea, să ne spuneți câteva lucruri despre voi: ce mai faceți, cu ce vă mai ocupați, la ce oră vă beți cafeaua dimineața, ce poeți vă plac și așa mai departe. Cred că amănuntele astea sunt mult mai atrăgătoare decât sterilele note biografice despre care am vorbit un pic mai sus.

Vă doresc multă baftă & inspirație! Nu vă gândiți la O Mie de Semne ca la o sperietoare, nu aveți emoții și nu vă descurajați dacă într-o primă fază veți fi refuzați la publicare. Perseverența este, în acest caz, cheia succesului. Încercați să vă îmbunătățiți constant scrisul, citiți multă poezie contemporană (și nu numai), fiindcă doar așa veți avea idee despre cum merg lucrurile.

Nota bene: cei care deja ați trimis texte veți primi în cel mai scut timp răspuns. Nu v-am uitat, nu v-am dat la o parte, e-mail-urile voastre sunt acolo, în Inbox, sunt valabile și le voi lua la puricat în zilele următoare. Succes!

Doar dacă ți-a plăcut acest editorial:

Sprijină și tu jurnalismul cultural independent donând orice sumă aici:
https://www.patreon.com/omiedesemne sau direct în contul RO98INGB0000999909778881 (RON) deschis la ING pe numele Gheorghe Deaconu.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.