Laura Bogdan (pseudonimul Laurei Stănică) revine pe www.omiedesemne.ro cu un grupaj de „grafopoeme” (așa cum ea însăși le numește). Mărturisesc că nu sunt un fan al poeziei conceptuale și nu mă pot lăuda că înțeleg nevoia unor poeți de a produce aceste forme bizare de transmitere a mesajului poetic. Recunosc, pe de altă parte, că sunt curios să aflu dacă o anumită modalitate grafică sporește emoția unui text. Pe mine tipul ăsta de abordare mă face doar curios.

Acestea fiind spuse, vă las pe voi să judecați mai departe, fiindcă eu mă declar ușor depășit de situație. Există, cu siguranță, oameni mult mai pricepuți decât mine la astfel de lucruri.

Despre Laura Bogdan vă reamintesc că e născută pe 8 aprilie 1977, este din Tulcea, nu are cărți publicate (și nu știe dacă va avea, fiindcă nu și-a făcut din asta un scop). Laura mi-a mai spus în mailul trimis că „de la 17 ani încoace am renunțat de mai multe ori la scris și n-am fost eu (nici scriind nu știu exact cine sunt)”.

Patreon - O mie de semne
Author

Scriu poezie, proză și, din când în când, despre cărțile pe care le citesc. Pasionat de istoria Bucureștiului. Reporter și fotograf de ocazie. Mă consolez cu Pink Floyd.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.